JUBAH UMRAH IRONLESS DAN LOOSE

Jubah umrah ironless dan loose memang ramai yang cari. Tambah-tambah musim haji dan umrah dah dekat. Persiapan yang perlu dibuat adalah cari baju umrah yang sesuai untuk pakai di sana.

Mudah jer, utamakan keselesaan, menutup aurat dan menjimatkan masa bersiap. Maklumlah, dekat sana nanti nak fokus beribadah. Kalau boleh, elakkan masa untuk serika baju, biar lebih mudah anda sarung dan terus siap pakai. Kan senang macam tu.

JUBAH SELESA UNTUK TAWAF, ZIARAH DAN SAIE, TERUS READY TO SOLAT!

JUBAH PREMIUM WHITE 23XL

Jubah Loose Mudah Ke Mana Sahaja

Dekat sana nanti mesti nak buat aktiviti ziarah, saie dan solat sentiasa. Anda kena tahu bahawa masa disana banyak dihabiskan dengan aktiviti kerohanian. Jadi, pilihan jubah umrah ironless dan loose memang sangat penting. Jubah mudah bergerak dan lebih selesa akan membuatkan kita senang nak berjalan, nak buat aktiviti dan sebagainya.

Jubah Ironless Tak Perlu Gosok

Tambahan pula, kita memang tak perlu iron baju langsung sebab kalau jubah ironless ni jenis sekali sarung dah siap. Jubah ni tak perlu gosok, bukan setakat memudahkan tapi memang menjimatkan masa kita juga. Banyak masa lagi boleh kita gunakan untuk berzikir, baca Al Quran dan lain-lain lagi.

Jubah Ironless >> Beli Di Sini

Jubah Seluar Ironless >> Beli Di Sini

Jubah Ready To Solat

Jubah ready to solat memudahkan untuk kita solat pada bila-bila masa sahaja. Tanpa perlu pakai telekung atau salin baju lain, jubah ready to solat mempunyai kesesuaian untuk kita terus solat. Antara ciri-ciri jubah mesra solat adalah ia longgar, labuh, tidak ketat, kemas dan tidak mendedahkan aurat. Pendek kata, jubah ready to solat membolehkan kita solat pada bila-bila masa dan patuh syariah.

Jubah Umrah Farrador Sesuai Untuk Umrah, Haji dan Solat

JUBAH IRONLESS DAN LOOSE

Material atau fabrik jubah umrah Farrador adalah dari kain yang jenis sejuk, jadi memang patut kalau nak pergi umrah. Selain itu, pastikan jubah umrah adalah bukan dari kain yang panas tau. Tak nak pening, pakai jubah Farrador sebab kain dari material Premium dan sejuk, selesa sangat pakai.

Selain material premium, lembut dan sejuk, jubah umrah Farrador sememangnya sesuai untuk dipakai ketika mengerjakan umrah, haji dan solat!

Keistimewaan Jubah Umrah Farrador

ZIP NURSING FRIENDLY

Jubah umrah Farrador mempunyai zip nursing friendly di bahagian hadapan baju atau dada. Bagi ibu yang menyusu, ianya mudah kerana zup nursing friendly 8 inci adalah selesa dan memudahkan ibu menyusu anak.

JUBAH LOOSE

Selain itu, Jubah Umrah ironless dan loose ini juga mempunyai poket di bahagian kanan. Sangat senang untuk anda meletakkan barang-barang penting di dalam poket.

JUBAH MESRA WUDUK

Untuk berwuduk, sangat mudah kerana jubah umrah ironless dan loose ini mesra wuduk. Boleh sentengkan bahagian lengan dengan mudah untuk mengambil wuduk. Siapa yang tak nak jubah mesra wuduk begini? Mestilah lebih mudah jika dibuat jubah umrah dan haji.

PILIHAN PELBAGAI SAIZ DAN WARNA

Pilihan saiz yang pelbagai merupakan keistimewaan jubah umrah Farrador. Saiz jubah umrah ironless ini terdiri dari saiz S sehingga 5XL. Ada juga kaftan umrah yang mempunyai saiz freesize dan juga plussize.

jubah umrah ironless

Jangan tunggu lama-lama sebab makin hari makin ramai yang datang dapatkan Jubah Umrah Ironless ini di Butik Farrador. Takut stok habis pula nanti. Masih sempat lagi untuk dapatkan jubah ini, boleh datang butik atau beli online.

Jika beli online, barang sampai nanti baru bayar pun boleh. Tekan link di bawah untuk Pembelian dengan HARGA PROMOSI:

>> Whatsapp <<

>> Whatsapp <<

>> Whatsapp <<

Alamat Butik:

Butik Farrador, 22 Jalan Usahawan 7 Setapak Kuala Lumpur (Landmark: Sederet dengan Longwan Setapak)

Buka: 9 Pagi – 7 Malam

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Contact Us
  Copyright © 2023 Farrador. All rights reserved. [B]
  When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Chat Kami Sekarang
   1
   Ingat Kain , Ingat Farrador
   Hello 👋
   Boleh Kami Bantu?