Kedai Kain Pasang Kuala Lumpur | Kain Pasang Murah

Banyak kedai kain Kuala Lumpur yang menjual kain pasang, kain ela yang berkualiti dan murah. Tetapi sekiranya anda mencari kain pasang yang murah-murah di sekitar Kuala Lumpur tetapi ingin yang berkualiti premium, cantik dengan harga yang sangat mampu milik, masih ada kedai kain Kuala Lumpur yang boleh anda kunjungi.

kedai kain pasang farrador
Imej via [farrador]

Selain kedai kain Kuala Lumpur yang terletak di kawasan bandar KL, berdekatan masjid jamek, Muaz, Nagoya, Jakel dan lain-lain lagi, anda boleh ke kedai kain pasang yang terletak di Setapak iaitu Farrador.

Kedai Kain Pasang Farrador Kuala Lumpur

Kain Pasang Kualiti Premium Dan Termurah di Kuala Lumpur boleh anda dapatkan adalah di Farrador. Kain pasang Farrador bukan sahaja dijual open meter tetapi anda boleh membeli secara borong. Pembelian secara borong untuk kenduri, berniaga, buat majlis dan lain-lain juga sangat menjimatkan.

Bagi pembelian per meter atau set atau sedondon untuk keluarga pun sangat murah jika anda beli di kedai kain pasang Farrador. Kain pasang murah dan kain pasang terkini sememangnya ada di sini!

Kain Pasang Terkini Dan Kain Pasang Murah di Farrador

kain pasang terkini
Imej via [farrador]

Banyak jenis kain pasang terkini dan kain pasang murah di Farrador Kuala Lumpur. Antara jenis kain pasang yang menjadi kegemaran ramai adalah kain satin premium, premium crepe, kain RC satin, dull satin, valentino, cotton premium, kain corak dan banyak lagi.

Kain pasang terkini memang cantik dan trendy untuk jadikan pilihan majlis anda, yang penting selesa. Kalau dekat, anda boleh terus datang ke Butik untuk melihat sendiri jenis kain. Memang sesuai untuk perempuan dan lelaki, anak-anak dan semua golongan.

KAIN PASANG BORONG MURAH


Kedai kain pasang Kuala Lumpur ini menyediakan kain pasang murah bidang 60, jadi bidangnya agak besar. Kalau buat satu set baju memang jimat untuk sepasang baju lelaki dan perempuan. Jika nak jahit untuk satu keluarga atau beramai-ramai pun, Farrador akan bantu suggestkan berapa meter yang sesuai dan lebih jimat buat anda semua.

kain pasang terkini
Imej via [farrador]

Antara jenis kain pasang premium tetapi murah dan berkualiti boleh anda dapatkan di sini adalah:

 • Kain pasang / kain ela
 • Kain set pleated dan set zigzag
 • Kain corak 

Dan banyak lagi jenis kain pasang terkini boleh anda jumpa di kedai kain pasang Kuala Lumpur ini.

Kedai kain pasang Kuala Lumpur ini juga menawarkan khidmat pleated bagi anda yang ingin custom kain jadi design pleated. Anda boleh memilih mana-mana jenis kain untuk dijadikan design pleated seperti yang anda mahukan.

kain pasang pleated murah

Harga Kain Pasang Murah Di Farrador

Jangan terkejut sekiranya anda mendapat harga belian kain pasang yang sangat murah di Farrador. Tak sama harga seperti di kedai kain yang lain, tetapi kualitinya premium dan jimat berbaloi. 

Memandangkan harga kain pasang murah, anda boleh beli untuk satu keluarga besar seperti keluarga sendiri, keluarga makcik pakcik, sepupu sepapat dan lain-lain lagi.

Konsultasi Dan Penyediaan Kain Pasang 

Sangat menarik, kedai kain Kuala Lumpur ini akan membantu anda memilih jenis kain, warna kain atau warna tema mengikut kesesuaian majlis dan pengantin anda. 

kedai kain pasang kuala lumpur
Imej via [fb]

Bantu Pilih Warna Kain Pasang

Untuk pilih warna tema raya pun boleh sebab ada hampir 100 warna pilihan menarik

Banyak warna pilihan kain pasang yang boleh anda lihat di Farrador. Sama ada kain pasang warna cerah, terang, gelap dan lain-lain.

kedai kain kuala lumpur
Imej via [tg]

Bantu Potong Dan Sediakan Kain Pasang Mengikut Tempahan (Sedikit atau Banyak)

Selepas proses pemilihan warna, Farrador akan bantu potongkan kain pasang mengikut permintaan anda. Sebagai contoh nak buat set sepasang baju 3.5 meter untuk 20 orang. Jadi, Farrador akan sediakan setiap set seorang ataupun jika yang request nak sekali potong pun boleh jika yang ingin gunakan satu tailor / tukang jahit. 

kedai kain kuala lumpur
Imej via [telegram]

Kalau nak beli untuk 1 set atau seorang dua orang pakai pun boleh, Farrador bantu buatkan siap-siap dan cantik untuk anda.

Bagitahu saja macam mana.. Pasti puas hati dengan hasil barang yang anda terima.

Pilihan Kain Pasang Untuk Perempuan Dan Lelaki

Ada juga yang buntu dan tidak tahu cara nak pilih kain yang sesuai untuk buat baju melayu atau baju lelaki, Farrador akan bersama anda untuk pemilihan kain yang sesuai. Dengan Farrador, memang berbaloi dan jimat untuk anda beli kain pasang untuk buat baju.

Hasil dari konsultasi, anda akan dapat kain pasang terkini, murah dan cantik dengan keselesaan yang best!

Jom lihat apa kata pelanggan yang telah berkunjung ke kedai kain pasang di Farrador. Ramai yang berpuas hati dan happy. Kebanyakan mereka beli kain pasang terkini dan kain pasang murah di sini.

Kedai kain pasang Kuala Lumpur ini juga merupakan pemborong kain pasang Kuala Lumpur yang sangat dipercayai. Jika ada masalah dalam mencari kain pasang atau material yang sesuai, anda boleh hubungi Farrador, kami akan bantu anda.

Dapatkan kain pasang berkualiti pilihan anda di sini atau terus tekan live chat kami di sini.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Contact Us
  Copyright © 2023 Farrador. All rights reserved. [B]
  When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorized service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop
   Chat Kami Sekarang
   1
   Ingat Kain , Ingat Farrador
   Hello 👋
   Boleh Kami Bantu?